Így szerepelt Magyarország az Eurovízión 1994 óta

  • Bayer Friderikával indítottuk az Eurovíziós pályafutásunkat, aki azért is foglal el előkelő helyet a magyar részvétel történelmében, mert 1994-es szereplése óta sajnos még senki sem tudta lekörözni, a 4. hely Magyarország legjobb Eurovíziós eredménye eddig.
  • Szigeti Csaba a valaha volt legsikertelenebb indulónk, csak 3 pontot kapott a versenyen, viszont még így sem lett utolsó. Az utolsó helyet végül Csézy hozta be, aki 2008-ban 6 ponttal végzett az elődöntő 19. helyén.
  • Charlie után hét évvel 2005-ben tértünk vissza a NOX-szal, akik magyar etnopoppal a döntőben a 12. helyen, az elődöntőben viszont az 5. helyen végeztek. Számos Eurovíziós rajongó szerint a "Forogj, világ!" a legjobb magyar versenydal ever.
  • Ha az elődöntőket és a döntőket egybevesszük, a legjobb magyar eredményt Rúzsa Magdi érte el 2007-ben, aki 224 ponttal a 2. helyezett lett az elődöntőben. Csak a későbbi győztes, a szerb Marija Serifovic előzte meg. Magdi a döntős 9. helyezésével tartja a harmadik legsikeresebb magyar produkció címét.
  • Amikor 2008-ban 12 pontot adtunk a debütáló Azerbajdzsánnak, olyannyira belelkesedtek Magyarországért, hogy a következő évben 8 ponttal honorálták Ádok Zolit.
  • Minden idők legfelhájpoltabb indulója Wolf Kati volt, akit ahhoz képest, hogy hatalmas közönség-kedvencként és a fogadóirodák sikervárományosaként is trónoltattak, csak 22. lett a 2011-es döntőben, s már eleve az elődöntőből sem jutott tovább előkelőbb helyezéssel.
  • Kállay-Saunders András 2014-ben az 5. helyen végzett, amivel a második legsikeresebb magyarnak számít. Sőt, annyira tetszett a nézőknek, hogy még Örményországtól is kapott egy pontot, holott az örmények sohasem szavaztak ránk addig.
  • Habár idén Freddie teljesen kiakadt a döntős 19. helyezésén, azt azért kár lenne elfelejteni, hogy Csehországtól 12 pontot kaptunk az elődöntőben, s Spanyolország is végig kitartott mellettünk, illetve Freddie az első magyar induló, aki az elődöntőben minden egyes országtól kapott pontot.