Hit Hits The Fan (-2. hét) - Berkes Olivér és Tóth Andi feljövőben

Kit imádnak a rajongók? Van már korai fan-favorit? Vagy valakit már a műsor előtt leszavaztatok? A Hit Hits The Fan rajongás-figyelőt heti rendszerességgel bővítem a legújabb infókkal, a legnépszerűbb eurovíziós blogok és weboldalak kommentjei és szavazásai alapján. A Ti véleményetek alap.

A korai Freddie- és Kállay-Saunders Band-imádat után kezd eloszlani a rózsaszín köd és egyre több előadó kap figyelmet. Ilyen Berkes Olivér és Tóth Andi is, akik a Seven Seas-t adják elő közösen. Jelenleg ők vezetik a Prodfaktor szavazását is és többektől is hallom, hogy valójában ők lehetnek majd a végső nyertesek.

Az ESCHungary-n is tart egy szavazás, ott a ByTheWay-rajongók aktívak leginkább, s máskor azt mondanám, hogy a tinédzserek jelentik a legnagyobb veszélyt az igényes szórakozásra, most nem mondom, mert a fiúcsapat jó számmal indul. A második helyezett egyelőre Berkes Olivér és Tóth Andi, a harmadik pedig Freddie.

Vásáry André, Agárdi Szilvia, Odett, Oláh Gergő és Singh Viki továbbra is beszédtémák, ahogy természetesen a Kállay-Saunders Band is.